Billedet på dating profilen

 
12-10-2011
Datingtips

Hvis du skal have succes med dit foto på din dating profil, så skal mændene helst vise lidt af en trimmet overkrop, og kvinder lidt kavalergang, hvis man altså har det. Det giver ifølge undersøgelser de bedste resultater.

I stedet for de pæne og neutrale fotos, er det dem der viser lidt bar hud, som får mest respons fra andre online dating profiler. Det betyder dog ikke nødvendigvis at det er den type personer man selv tænder på, som tænder på sådan en profil.

Så du bør overveje hvilke type person du vil appellere til, får du vælge at stå en bar overkrop.

Vis hvem du er
Dit foto må meget gerne vise lidt af hvem du er. Hvis du kan lide at vandre, så vis meget gerne i vandre billede. Tænk på at dit foto meget gerne må være en indgangsvinkel til kommunikation.

Vær anderledes
Det bedste resultat få du hvis billedet viser noget anderledes end alle de andre profiler. Alt for mange dating profil billeder ligner hinanden, det gælder om at skille sig ud, på den gode måde.

Vær ærlig
Det vigtige med et billede på dating profilen er at det er ærligt i forhold til dig selv. Forsøg ikke at vise noget, som du ikke er. Vær opmærksom på at du ikke har lang tid til at fange opmærksomhed fra en mulig kæreste. Der er mange profiler, så hvis man skal når at kigge det hele igennem, så har man ikke lang tid til at kigge på de forskellige billeder.

Kun nye billeder
Mange vælger at anvende et lidt ældre billede. Det er ok hvis billedet er højst 1 år, men ellers risikerer man at gøre sig selv en bjørne tjenneste, da de fleste af os ændrer udseende i løbet af 1-3 år. Vi bliver ældre, tykkere eller tyndere.

Smil
Det kan godt være at du ikke synes det er cool at smile, men milende mennesker virker altid mere imødekommende, end de der ikke smiler. Hvis du ikke kan smile på kommando, prøv da at finde et billede fra en situation, hvor du er glad og smilende.

 
 
Find information om: dating guide guiden
(Hovedkategori: Datingtips)