Huskeliste til første date

 
13-10-2011
Datingtips

Første indtryk betyder alt, det er derfor vigtigt at du medbringer selvtillid og udstråling, der gør dig uimodståelig. Her er en huskeliste som kan hjælpe dig med det.

Tøj
Vælg det tøj som du synes sidder bedst på dig, og som du har det godt i. Det skal være noget som du er sikker på sidder som det skal, så du ikke hele tiden skal bekymre dig om, om det sidder rigtigt. På den måde får du mulighed for at slappe af, og koncentrere dig om at være uimodståelig.

Ret ryggen
2. Ret ryggen så du får er flot holdning. Ikke nok med at det ser godt ud, men du vil også mærke en forandring i kroppen. Du vil føle styrke og selvtillid.

Vælg et trygt sted
Hvis du har mulighed for det, så vælg et sted til daten, hvor du føler dig tryg.

Forkæl dig selv
Gør noget godt for dig selv inden daten, hvad får dig til at føle veltilpas. Er det en wellness tur eller måske en løbetur. Gør det som får dig til at føle dig attraktiv og godt.

Få søvn
Ingen kan præstere jeres bedste, hvis de ikke har fået søvn. Det er søvn utrolig vigtigt inden en første date. Samtidig vil de fleste tolke gaben og træthed, som om man ikke er interesseret.

Overvej samtaleemner
Overvej hvad i kan snakke om, hvis der på tidspunkter er pinlig tavshed.

Undgå stress
Undgå at stresse. Sørg for at være i god tid, så du ikke mister overblikket. Planlæg at være færdig f.eks. 2 timer før du skal til daten, så kan du slappe af til sidst.

 
 
Find information om: guiden dating guide
(Hovedkategori: Datingtips)